AlgemeenOp zoek naar een Dell Latitude E5570 uitgekomen bij Laptopcentrale die deze nog te koop had.
Er waren nog 2 modellen voorradig.
1 outlet product waar men specifiek meld dat deze geen webcam heeft ( https://laptopcentrale.nl...e-e5570-amdr7-i7hq-nwc-d/ ), en een verder identieke E5570 zonder deze mededeling ( https://laptopcentrale.nl...-e5570-amdr7-i7hq-hd-nwc/ )
Prijsverschil tussen beiden was €100, gezien een webcam wel wenselijk was, gekozen voor de duurdere versie, zodoende €100 extra betaald.
De volgende dag de laptop netjes mogen ontvangen, echter wel in de welbekende Dell outlet verpakking, en zonder webcam.
Men heeft mij dus gewoon de €100,- goedkopere outlet model verzonden, echter klantenservice ontkent dit.
Men wijst naar de "Extra informatie" tab, waar vermeld staat dat ook het duurder model geen webcam heeft.
Lekker misleidend, als een ander verder identieke laptop op de voorpagina expliciet vermeld word dat er geen webcam aanwezig is ga je er automatisch vanuit dat een duurder model, zonder deze melding dat wel zal hebben.
Dat ik hoogst waarschijnlijk alsnog het outlet model heb mogen ontvangen kan ik moeilijk hard maken. De laptop had wat lichte vingerafdrukken die ik nooit eerder op een nieuwe E5570 heb aangetroffen, laptop zat ook zeker niet in originele verpakking. (in verleden zo'n 9 E5570's aangeschaft, weet intussen heus wel in welke verpakking ze eigenlijk horen te komen)
Men bood nog aan dat ik de laptop op eigen kosten per koerier terug mocht sturen, geen gebruik van gemaakt, laptop was intussen al geïnstalleerd.