bol

Vorige week heb ik een Samsung Galaxy TAB S2 besteld. Deze keer voor Bol.com gekozen i.v.m. een actiekorting en 50 euro cashback via Samsung.
De tablet is de volgende dag geleverd, echter bij het claimen van de cashback gaat het mis.

De geleverde tablet blijkt een grijze import van een Luxemburgs model en niet de bestelde en beloofde Nederlandse versie die wel meedoet aan de cashback actie en op de website was vermeld.
Heel vervelend, aangezien ik het artikelnr + de EAN code juist extra had gecontroleerd en bovendien op de Samsung site werd aangegeven dat Bol.com meedoet met de cashback actie.

Na veelvuldig contact wil Bol.com mij niet de bestelde NL versie leveren. Ik mag de koop annuleren (maar ben dan ergens anders duurder uit aangezien de cashback actie gisteren is afgelopen).

In eerste instantie lijkt Bol.com het probleem op te willen lossen. Het is hun fout, dus ik hoef mij geen zorgen te maken.

Wat blijkt echter, buiten het feit dat ik als tip krijg om te gaan frauderen met EAN codes bij de cashback, wil Bol.com hun fout niet goed maken.

Ze houden mij aan het lijntje totdat de cashback actie van Samsung is afgelopen en willen enkel een cadeaubon voor de 50 euro cashback geven.
Het geld willen ze niet terugstorten op mijn rekening en ook de tablet willen ze niet omruilen voor de bestelde en beloofde NL versie.

Besteld SM-T813NZDEPHN (Nederlands model), EAN *379111
Geleverd SM-T813NZDELUX (Luxemburgs model) EAN *370507

Beste Lanzarote,

Gezien de moeite die je al gedaan hebt voor deze zaak, begrijp ik dat je niet helemaal tevreden bent. Graag kijk ik even met je mee om te kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen. Op basis van je review, vind ik je gegevens echter niet terug. Zou je een mail kunnen sturen naar klantenservice@bol.com met je bestelnummer en een referentie naar deze review? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet,
Charlotte van bol.com