CAPS

Oplichters met veel NEP ADVERTENTIES! Je bestelt iets wat in voorraad is en je moet na 2 MAANDEN er ZELF achter gaan horen om dan te weten te komen dat het niet meer leverbaar is. Daarna heb ik nog 2 andere typen videokaarten gekozen, (wat ik nog wilde kopen) maar die 2 hebben ook onbekende leveringstijden. Ik heb nagevraagd, hoe lang dat maximaal kan duren. Ze zeggen dat het meer dan 1 jaar ook kan duren. Dit is blachelijk! Ze maken NEP advertenties met lage prijzen, dus bestellen de mensen heel veel product van de sicomputers, wat ze niet kunnen leveren. Ik heb mijn geld teruggevraag, maar ik heb nog geen reactie ontvangen, dus ga ik nog vandaag een aangifte bij de politie ook doen.

Oplichters! Na 2 maanden heb ik niets ontvangen. NA 2 maanden zeggen ze "Sorry, onze leverancier heeft deze product niet meer.".

Ze denken dat hun klanten geen hersenen hebben. Ze spelen met de tijd, geld en geduld van hun klanten. Ik kan alles bewijzen!

Scorekaart voor CAPS

Qshops