Amazon.de

In de pricewatch staan de prijzen zonder btw waardoor ze vaak veel goedkoper lijken. Mijn bestelling van Skullcandy Method bluetooth oordoppen was naar zo'n 5 dagen pas binnen en was duidelijk tweedehands. Erg vergeeld van nekvet en er zat oorsmeer in de oordoppen. Nadat ik het terugstuurde kreeg ik na een paar dagen een bevestiging; dacht ik. Maar eigenlijk werd mij in het Duits gevraagd om de retoursending nog eens in het Duits/Engels te typen. Dat heb ik nu gedaan, maar er zijn onderhand al bijna 25 dagen overheen gegaan.

Scorekaart voor Amazon.de