AlgemeenMonitor aangeschaft welke volgens verwachting binnen 2-3 werkdagen geleverd zou zijn. Was af te halen bij DPD punt op de 4e werkdag, dus in principe prima. Echter was de communicatie rondom de status van mijn bestelling wel redelijk vaag. Direct na bestellen is de status 'wachten op onderdelen', terwijl dit 1 monitor (1 doos) betreft? Vervolgens veranderd de status op afgehandeld, maar is er nog niks verzonden of aangeboden bij DPD, dus wat 'afgehandeld' voor nuttige info biedt aan mij als klant mag Joost weten. Op dit punt ontvang ik al een mail met factuur en vraag om een shopreview te geven, terwijl mijn product nog niet eens onderweg is... Hierna ontvang ik nog 3 e-mails om aan te geven dat: 1) mijn bestelling is ingepakt, 2) mijn bestelling aan DPD is gegeven en 3) dat mijn bestelling met bezorger onderweg is naar het DPD punt. In totaal 5 (6 incl. website account aanmelding) e-mails ontvangen voor 1 bestelling, dat zou toch wat minder moeten kunnen.
Uiteraard verder zeer tevreden, met smart gewacht op mijn monitor en er nu veel plezier er van.
Monitordoos zat in een nog veel grotere doos met wat stevig papier er om heen. De omdoos was wel vies en de tape liet aan de onderkant al los, dus tillen moest voorzichtig. Viezigheid kan komen door het DPD punt (bloemenwinkel).