bol

Levert niet op tijd, of gewoon helemaal niet. Bezorging is vaag, na selecteren blijkt toch wel vaak niet mogelijk afhaalpunt te kiezen.
Afgelopen jaar gaat hard achteruit met bol.com. Lijkt wel of ze te graag totaal aan bod willen bieden en elke sub-leverancier toelaten zonder kwaliteit-controles vanuit bol.com. Resultaat onduidelijke leveringen, niet leveren, onduidelijke garantie afhandeling.

Ook erg vreemd dat een sub-leverancier mij rechtstreeks kan benaderen extra producten proberen te verkopen bij een bestelling. mijn naw gegevens komen dus echt bij allerhande 1-mans bedrijven terecht. Ik weet niet of ik daar nou zo blij mee ben.

Te laat, niet leveren. Onduidelijke lever voorwaarden. Onduidelijk wie bezorgd.

Automatische berichten met betrekking tot niet leveren wekt ergernis. Aanbiedingen worden soms niet geleverd na bestellen uit voorraad.
Beweringen over niet leverbaarheid
eenzijdig annuleren
klantenservice geeft geen antwoord, wanneer duidelijk is dat ze over de brug moet komen, dan wordt je genegeerd.

Artikel elders binnen 19 uur geleverd, maar volgens bol.com zeer moeilijk verkrijgbaar artikel.

Review even aangepast naar acteren bol.com, zodat deze de werkelijkheid beter weergeeft.

Beste basb,

Wat vervelend om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. Dit is natuurlijk niet de service beleving die wij willen achterlaten bij onze klanten. Graag kijk ik even met je mee. Zou je, indien gewenst een mail kunnen sturen naar klantenservice@bol.com en refereren naar deze review. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Milly van bol.com

Scorekaart voor bol