Dustin Nederland | Zakelijk

Een verstandige Tweaker doet natuurlijk bij verschillende aanbieders vergelijken wat de totale kosten zullen worden voor een leuk ''boodschappenlijstje''. Toen ik eenmaal bij Centralpoint aan kwam en aan de slag was gegaan met het vullen van mijn winkelmandje, kwam ik al snel tot de conclusie dat van 90% van de producten die ik inzag de specificaties en/of beschrijving helemaal niet klopte!
Voordat ik besloot om Centralpoint maar over te slaan, dacht mijn goed gezinde ik even een chat te openen om mijn ondervindingen aan te geven... Maar ookal onderbouwde ik mijn standpunten met fabrikant-productpagina's, de beste meneer die mij tewoord stond was het niet met mij eens en alle informatie op de website van Centralpoint zou 100% gegarandeerd juist zijn.

Laat me niet lachen!
Erg jammer.
Sinds Centralpoint (Naast 4Launch en Scholten Awater) ook onderdeel is geworden van Infotheek Group, lijkt het stuk voor stuk de diepte in te gaan.
Erg jammer.

De ''klantenservice'' lijkt, simpel gezegd, niet gemotiveerd, incapabel en uiteindelijk nog onbeschoft ook. Jammer.

Scorekaart voor Dustin Nederland | Zakelijk

Thuiswinkel Zakelijk