AlgemeenSite traag en ouderwets. Je moet lang zoeken (geen handige selecties mogelijk). Kost te veel tijd. Maar werkt wel. Ik heb de lage prijzen van SIComputers bij dit oordeel meegewogen.
VerzendingIk bestel regelmatig voor verschillende bedrijven. Bij SIComputers is het nu echt opvallend dat 2-3 werkdagen echt 10-15 dagen is. Of erger (pas nog 4 of 5 weken). Dat is echt structureel. Tenzij ze het zelf op voorraad hebben. Irritant is ook, dat een bestelling waarvan 1 artikel ontbreekt blijft liggen tot alles binnen is. Voor mij zkelijk niet meer acceptabel. Ik heb de lage prijzen van SIComputers bij dit oordeel meegewogen. Beetje traag mag, maar structureel sneller beloven dan je kan waarmaken is bepaald niet fijn.
KlantenserviceOoit 1 x contact gehad over een DOA. (Tot nu toe bij de meeste leveranciers eigenlijk altijd meteen een vervangend exemplaar ontvangen, zo vaak komt dit tenslotte ook niet voor). Oplossing (retour fabrikant) geen beste. Wacht nu al dik 2 maanden op een product dat dik een half jaar geleden DOA arriveerde.