Algemeenwebsite is goed en overzichtelijk.goede prijzen. Nadat ik een reclamatie had, omdat het bestelde toestel kapot was, geen begrip van de web winkel, het is mijn eigen fout. UPDATE 25-01-2018: Uiteindelijk heeft FOKA Superstore doch nog een passende oplossing gevonden, de TV is geruild voor een nieuw exemplaar.
VerzendingLevering was snel, avonds besteld, volgende dag in huis. Product was geleverd door post.nl en niet door het bedrijf zelf. Helaas in kapotte toestand. UPDATE: 25-01-2018: kapotte TV is geruild voor een nieuw exemplaar, deze keer geleverd door een koeriers bedrijf, goed geregeld.
KlantenserviceIk had een televisie besteld in de web winkel op "foka.nl" en die was de volgende dag keurig afgeleverd door "post.nl". Nadat de televisie was uitgepakt en aangesloten blijk er een grote barst in de scherm te zitten. Er is geen enkele schade aan het toestel te zien als de televisie niet aan is. De web winkel zegt dat de schade door mezelf was gemaakt en is er niet bereid om er ook maar iets eraan te doen om het op te lossen. De suggestie van de winkel is om mijn eigen verzekering maatschappij te bellen en laat zij het maar oplossen. De schade is volgens mij ergens in het levering proces ontstaan en zeker niet door mezelf veroorzaakt. Anders zal er ook uiterlijk schade op het toestel te zien zijn. UPDATE 25-01-2018: FOKA Supestore heeft uiteindelijk aangeboden om het kapotte exemplaar om te ruilen voor een nieuwe televisie, heeft even geduurd, maar uiteindelijk is het op een nette manier opgelost door de klantenservice. Vriendelijke contact via email.