AlgemeenLet op: op deze site ontbreekt informatie in de producttitel. Zo moet je afleiden of een router Annex A of Annex B is aan de hand van een vage productcode, die in kleine letters, in het lichtgrijs op een wit achtergrond onder de titel is weggemoffeld.
Als je dan meteen belt om te annuleren, blijkt het onmogelijk het product om te ruilen. Er is maar een oplossing: annuleren, 14 dagen op je geld wachten en dan nog eens bestellen. Toen heb ik die meneer uitgelegd dat het ook makkelijker moet kunnen, maar kreeg ik te horen dat het mijn fout was en niet zijn fout.
Ik ben uit mijn slof geschoten want de klant is absoluut niet koning. In ruil daarvoor heeft de man mijn bestelling NIET geannuleerd en staat UPS morgen voor de deur om een product af te leveren dat ik NIET wil.
Bij CentralPoint wordt er absoluut niet naar je geluisterd of met je meegedacht! Je doet een bestelling, krijgt je product en dat was het. Betaalt bij retour niet of te laat terug. Tot op heden mijn geld niet terug ontvangen.
De klantenservice denkt absoluut niet met je mee. Als je een foutje hebt gemaakt, is het onmogelijk deze te herstellen. Heeft mijn terugbetaling nog steeds niet in orde gemaakt.