FOKA Superstore

Jaren terug had ik mijn TV bij Foka gekocht. Met de VIP-avond heb ik wederom een nieuwe TV bij Foka gekocht. Omdat dit een 4K TV was heb ik meteen een andere receiver en UHD bluray speler gekocht. Geheel tegen mijn principes in zonder vooronderzoek, noem het een impuls aankoop.

Ik werd goed geholpen en van advies voorzien. Achteraf was ik zelf waarschijnlijk ook op deze combinatie uitgekomen, dus het advies was in goed. Wat ook prettig was; een verkoper hielp me met de TV + receiver naar de auto te brengen en in te laden. Wederom top dus. Tot over een aantal jaar wanneer de TV weer aan vervanging toe is..

Ik heb mijn bestelling gekocht in de winkel, maar ik vul deze score toch in; een verkoper heeft meegeholpen met inladen van de TV in mijn auto. Zo is mijn bestelling toch geleverd, maar dan over 200 meter met een steekwagentje :)

Ik had een vraag over een product, ik werd netjes beantwoord via de chat van de website. Ik heb nog geen ervaring met garantieafhandeling, geen van de producten die ik bij Foka heb gekocht hebben een probleem.

Scorekaart voor FOKA Superstore