AlgemeenAl meerdere keren hoesjes en USB kabel besteld. Leveringen zijn tot nu toe altijd goed verlopen. Echter, het laatste hoesje dat ik bestelde voor mijn Nokia 8 (Dux Dolcis), daar was ik niet helemaal blij mee. Ik heb een review bij dit hoesje geplaatst op 5 december.
Het heeft meer dan 3 weken geduurd voordat ik mijn review geplaatst zag. Maar nu komt het: de 3 sterren die ik het hoesje gaf zijn veranderd in 4 sterren en alleen de eerste zin is exact zoals ik deze heb geschreven. De rest van de review is door smartphonehoesjes.nl erbij gefantaseerd en dan ook nog eens met een slechte syntaxis.
Tot vorige week was ik tevreden over de shop. Ik vraag mij echt af waarom mijn review met opbouwende kritiek zo is aangerand door smartphonehoesjes.nl
De USB C kabel die ik tegelijkertijd met het hoesje bestelde was DOA. Er werd na mijn telefonische melding direct een nieuwe opgestuurd, nog voor ze de oude terug hadden gekregen. Prima service.
Beste meneer,
Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. U geeft aan dat u bij ons op 5 december een review heeft geplaatst en deze pas na enkele weken zichtbaar was. Dit klopt inderdaad, wij plaatsen alle reviews na 14 dagen op de site, daar wij deze controleren op grof taalgebruik. Dit wordt ook aangegeven tijdens het plaatsen van uw review. Ook geeft u aan dat wij uw review hebben aangepast van 3 sterren naar 4 sterren en ook de tekst in uw review hebben veranderd. Het is echter systeemtechnisch bij ons niet mogelijk om reviews van klanten aan te passen. Wij kunnen er enkel voor kiezen om deze online te zetten.
Cindy
Smartphonehoesjes.nl