Wifithermostaten.nl

Afgelopen maandag een bestelling geplaatst. Op de site stond voor 23:00h besteld, de volgende dag geleverd. Omdat de bestelling wat moeizaam liep (een aantal browser refreshes vanwege slechte verbinding aan mijn kant) en omdat het op nieuwjaarsdag is besteld geprobeerd contact te krijgen.
Eerst telefonisch daarna via mail (telefooncentrale gaf een foutmelding) op dinsdag. Op woensdag kreeg ik wel een "blijft u aan de lijn" melding maar ik kreeg response. Omdat er ook niet werd opgenomen met de naam van de shop heb ik niet langer dan 5 minuten gewacht.

Uiteindelijk heb ik wel contact gekregen en meteen een T&T nr van DHL gekregen. Persoonlijk vind ik het niet erg als de levering niet gehaald wordt, zeker omdat het een bijzondere dag was.

Wat ik minder vind is de communicatie. "Welkom bij wifithermostaten.nl." zou een goede toevoeging zijn aan de telefoonboodschap.

Overigens werkt de site prima.

Weliswaar niet op tijd verzonden maar een dag later. Omdat het een bestelling op nieuwjaarsdag was wat mij betreft geen probleem.

Er waren echter 4 HR92 koppen, van de 12 besteld, met een lam LCD display en 1 waarbij de goede adapter er niet bij zit. Het heeft er veel van weg dat deze 4 knoppen al eerder zijn ingepakt.

Ik probeer vandaag telefonisch contact te krijgen maar krijg de boodschap: "Dit mobiele nummer is niet bereikbaar".

Als bovenstaande verzendingsprobleem alsnog correct wordt afgehandeld zal ik mijn review aanpassen. Maar de eerste indruk kun je wel afleiden.

Update: vrijdag 05-01 contact gehad met de helpdesk. Probleem voorgelegd. Ik zou vandaag teruggebeld of gemaild worden. Heb echter nog niets gezien (nu 20:09.)

Scorekaart voor Wifithermostaten.nl

Webshop Keurmerk