AlgemeenIk had een speciaal moederbord besteld voor minen dat binnen 1-3 dagen gelevered zou worden. Na de vierde dag probeerde ik telefonisch contact op te nemen, dit lukte na 30 belletjes nog niet, je word niet in de wacht gezet je moet opnieuw proberen. Na wat onderzoek kwam ik op Tweakers terecht en kwam er achter dat dit een erg bekend phenomeen was. Ik nam het mezelf voor om meteen mijn bestelling te annuleren, toen ik dat via email deed kreeg ik direct een berichtje dat het net verstuurd was en dat het morgen zou aankomen. Niet het antwoord waar ik op wachte, dus ik heb nogmaals een emails gestuurd dat ik het product niet wou en al bij een andere site een bestelling had geplaatst. Ik kreeg een email terug dat mijn bestelling geannuleerd was en dat ik binnen 14 dagen mijn geld terug gestort zou krijgen. Will iemand een gok doen op wel dag ik deze beoordeling schrijf? Precies, 14 dagen later zonder geld, en ze nemen te telefoon nog steeds niet op. Mijn tip, koop bij Bol of Coolblue, die paar euro verschil is het niet waard als je problemen krijgt.
KlantenserviceZe luisteren niet naar duidelijke instructies, en nemen de telefoon niet op, bij een bedrijf zo groot als dit hoor je in de wacht gezet te worden, ook all duurt het een uur weet je teminste waar je aan toe bent