FOKA Superstore

Al een tijdje de 32PFS5362/12 in het oog..( DVB-T2, DVB-S2, 2xhdmi, Full HD en maar 28 Watt verbruik ). De prijs zakte bij de FOKA Superstore nog een klein beetje, waardoor ik hem echt niet meer kon laten liggen :) . En dan nog de garantie van 5 JAAR erbovenop, je weet tegenwoordig nooit hoe lang een tv ,zelfs als je hem goed behandeld, blijft spelen! ( een vriendin van me had een Philips ergens gekocht die het na 2,5 jaar begaf, kosten €130 en dat was inclusief de coulance van Philips kuch*kuch* ). Communicatie met de Foka klantendienst verliep ook vlot en zeer vriendelijk. Prima shop. Ik sluit zeker niet uit dat ik hier nog meer dingen zal kopen ( als de prijs natuurlijk zo goed blijft ;) )

Meteen na bestelling een mailtje, dat ik besteld had, dag erop dat de Track en Trace in de mailbox. Met de feestdagen ertussen zeer snel geleverd. Sneller dan ik had verwacht.

Contact met Iris van de klantendienst gehad, met de vraag of de 5 jaar garantie ook gold voor de Belgen. Diezelfde dag nog antwoord, dat ook wij van dit aanbod kunnen genieten :) Prima toch!

Scorekaart voor FOKA Superstore