AmeComputers

Ben ik weer :)

Was pas weer in de winkel geweest, om NFS6 te kopen :) Kreeg wel een héél apart advies mbt de registratie van het spelletje, maar dat terzijde :X ;)

Ik kwam de winkel in, werd meteen herkend 8)
Ze hadden het nog even de score hier in de survey en had beloofd dat ik er nog op zou terugkomen. Dat doe ik dan bij deze ook.

De winkel is sinds 5 oktober 2002 er zeker op vooruit gegaan, het blijft een kleine winkel maar de ruimte wordt goed gebruik van gemaakt. De afhandelingen van bestellingen heb ik een beetje te zwaar op gemod, daarom geef ik nu een 10. Dat is 10+4:2= 7

De technische kennis is ook hoger, gezien de praatjes die ik er heb gemaakt en een gevoel.

De scores die ik nu geef zijn dus samengevoegd de indruk die ik nu van de winkel heb.

Zeker een aanrader, het advies is altijd in het voordeel van de klant en niet in het commerciële voordeel van de winkel heb ik duidelijk gemerkt. Er worden geen adviezen gegeven die veel geld kosten en waar een klant geen gebruik van zal maken.

Enige puntje is dat de prijs altijd nét iets hoger is als de winkels in Zwolle. Als echte nederlander tel ik ook altijd de kosten van de benzine van de rit naar zwolle bij de prijs op en vergelijk die. Voor kleine dingen ga ik dus wel naar Ame toe maar voor dingen als LCD monitoren moet ik eerlijk bekennen dat ik daarvoor naar Zwolle ga vanwege het prijsverschil. Reden hiervoor is dat grotere zaken goedkoper kunnen inkopen en de kleine winkels als Ame geen grote voorraden kunnen opslaan, daar kan Ame dus ook niks aan doen.

Toppie winkel verder hoor :*)

Scorekaart voor AmeComputers

Webshop Keurmerk