CAPS

Zeer slechte afhandeling van klachten. Weigering van elke verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid. Producten aangeboden ter reparatie worden niet ter reparatie gestuurd, maar zelf even bekeken en nooit goed onderzocht. En dan doorgaans wel onderzoekskosten en retourneringskosten in rekening brengen. Er wordt nooit zelf contact opgenomen, alleen als de klant zelf vraagt om een update over de stand van zaken. Ik ben inmiddels een juridische procedure gestart. Nooit meer SiComputers voor mij. Toekomstige klanten, wees gewaarschuwd!

Verzending en retour met DPD is ronduit waardeloos. Retour is ernstig beschadigd aangekomen. DPD weigert elke aansprakelijkheid.

Mijn monitor van bijna 600 euro is door het meermaals falen van de service en support van deze webshop en de aangesloten transportdienst dusdanig beschadigd dat hij is afgeschreven en elke betrokken partij weigert de verantwoordelijkheid te nemen voor de schade. Via LG blijkt dat de monitor helemaal nooit naar een reparatiecentrum gestuurd is geweest. De 'support' probeert de klant alles zelf te laten regelen in plaats van de aftersales services te bieden waarvoor zij verantwoordelijk is. De klant wordt telkens van het kastje naar de muur gestuurd en er worden geen oplossingen geopperd. Ik ben nu 600 euro lichter en zit zonder product. En dan mailt SiComputers: 'Helaas is uw monitor afgeschreven. Met vriendelijke groet, '. Schandalige afhandeling.

Scorekaart voor CAPS

Qshops