GAMEPC.nl

Bestelling via de site:
Het samenstellen van de PC werkt super soepel al zou nóg wat meer keuze prettig zijn.

Levering:
De levering liet uiteindelijk zonder verdere vorm van pro-actieve informatie vanuit GamePC.nl een kleine week op zich wachten (ondanks de toch ferme beloftes op de site). Mijn eigen telefoontje naar GamePC leverde als informatie dat de door mij gekozen (dure) CPU niet direct leverbaar was. Een statusupdate van de order was het minste dat ik had verwacht, maar een mailtje was op zijn plek geweest.

De PC was supergoed en met zorg verpakt,

De aangeboden LED-verlichting (LED-strip) valt wat tegen, beetje simplistisch en jammer dat er (toen althans) niet voor veranderende/instelbare kleuren gekozen kon worden.

Support:
Na een half jaar startte de PC in het geheel niet meer op, met een foutcode op het moederbord. Mijn telefoontje naar GamePC leverde op: "de code die je krijgt lijkt iets met de grafische kaart te maken te hebben. Haal de geheugenbankjes en de grafische kaarten eens een voor een los en kijk wat er gebeurt". Nu weet ik weinig tot niks van de techniek van PC's, maar wel dat ik er met mijn vingers vanaf moet blijven. Ik kreeg het aanbod een ticket in te schieten. Dat heb ik op een dinsdagmiddag gedaan, woensdag geen reactie, donderdag terugbelverzoek neergelegd, vrijdag eindelijk iemand aan de lijn....die het ticket duidelijk nog niet had gezien en herhaalde dat ik met de grafische kaart aan de slag zou moeten óf dat ze de PC thuis zouden komen ophalen als ik dat wilde. Dat laatste heb ik aangegeven.
Uiteindelijk heb ik vrijdag ook maar een PC-kenner gevraagd ernaar te kijken omdat ik de PC ook voor mijn werk nodig heb. Die heeft inderdaad de grafische kaarten even ontkoppelt, de PC herstart et voila...het werkt weer.

Vrijdag nog per e-mail aangegeven dat het ticket gesloten kon worden. Dat heb ik zojuist zelf alsnog online gedaan.

O ja, ik heb "premium garantie" afgenomen, niet de VIP-variant. Toch een karige ervaring, als ik eerlijk ben.

Goed, stevig en secure verpakking.

Als je zelf contact opneemt krijg je correcte informatie, zij het bondig (Gronings? ;-). Op pro-actieve informatie heb ik ze met mijn bestelling en supportvraag niet kunnen betrappen.

Scorekaart voor GAMEPC.nl