AlgemeenOp zondag 26 november een Sonos Playbar besteld tegen een heel scherpe prijs. Levertijd 1-3 werkdagen, prima. Bevestiging van order binnen, prima... Daarna begon wachten...
Maandag 27 november: Geen status wijziging.
Dinsdag 28 november: Geen status wijziging.
Woensdag 29 november: Geen status wijziging.
Donderdag 30 november: Geen status wijziging.
Vrijdag 1 december: Mail van Plattetv: "Extreme drukte black friday etc. We verwachten het door u bestelde artikel binnen nu en 3 werkdagen af te leveren."
Ok we wachten nog wat langer af. Kan gebeuren,
Dinsdag 5 december: Toch maar even via de livechat gevraagd of ik mijn sonos morgen ( de 3e werkdag) kan verwachten. "Komt elk moment binnen". Mooi.
Woensdag 6 december: Geen status wijziging.
Donderdag 7 december: Geen status wijziging.
Vrijdag 8 december: Weer contact gezocht via de live chat."Excuses het wordt na het weekend, als u wilt kunnen we de order annuleren en het geld terugstorten.". Doe maar. Bevestiging van annulering gekregen en daarbij is aangegeven dat het bedrag binnen 1-3 dagen op mijn rekening is gestort.
Woensdag 13 december: Wederom contact gezocht via de live chat. Nog niks ontvangen op mijn rekening, het is de 3e dag."Geen probleem meneer, komt vandaag of morgen binnen.".Hmm. Vertrouwen neemt af, maar goed ik wacht nog even tot morgen 12:00u.
Donderdag 14 december: Het is ongeveer 12:00u, nog steeds niets binnen.. Ik speelde al langer met het idee om een review te schrijven. Dit doe ik normaal nooit, maar ik heb dan ook nooit zo iets meegemaakt.
Al met al is mijn ervaring enorm slecht en zie ik plattetv.nl als een incompetent bedrijf. Ik snap best dat het iets drukker kan zijn vanwege black friday en cyber monday etc, maar dat weet je voor een groot gedeelte van te voren ook wel. Dat valt dus enigszins te forecasten.
Daarnaast was de proactieve communicatie, op het ene mailtje na, ver te zoeken. Ik moest overal zelf achteraan gaan.
Goede bereikbaarheid chat, loze beloftes. Geen schuld van de medewerkers denk ik.
Goedemiddag,
Vervelend om te vernemen dat u nog steeds niet beschikt over uw mooie aankoop, kan me enorm goed voorstellen dat u graag gebruik wilt maken van uw mooie aankoop!
Graag zou ik voor u uitzoeken waarom het bij uw bestelling zo lang duurt, kunt u mij uw ordernummer even toesturen via Orderdesk@plattetv.nl?
Ik zie uw reactie graag tegemoet en help u graag verder!
Tim
PlatteTV.nl