AlgemeenBestelling was makkelijk geplaatst, wel rekening houden met seller specific discounts (handmatig in mandje plaatsen voor korting/gratis items)
VerzendingZending opgesplitst, 1 zending werd geleverd terwijl de andere door DHL werd aangemerkt als geleverd. Deze 2e zending is helaas nooit binnengekomen en bij navraag bleek deze "kwijt" te zijn (lag uiteindelijk in sorteercentrum).
KlantenserviceDat een zending kwijt kan raken kan ik begrijpen, hier moest ik 3 werkdagen op wachten waarna amazon contact met mij zou opnemen. 4e dag nog steeds niks gehoord dus zelf gebeld, Amazon gaf aan niks van DHL gehoord te hebben dus kreeg mijn geld retour (later bleek dat, althans bij DHL, al bekend was dat het pakket in het sorteercentrum lag...)
Retourbetaling bleek ook nog eens veel te weinig te zijn, achteraf bleek dat als er een seller specific discount word toegepast het zomaar kan zijn dat de korting van 5 producten op 1 item word geplaatst, hierdoor behouden de andere producten in het systeem van Amazon de oorspronkelijke prijs. Resultaat? Als toevallig het item waarop alle korting staat kwijt raakt en je een refund nodig hebt krijg je een veel te laag bedrag teruggestort! Sowieso is het niet mogelijk om i.p.v. de refund te kiezen voor het opnieuw verzenden van de items. Dit betekend dus dat ik ook de items die wel geleverd zijn moet terugsturen en opnieuw dien te bestellen als ik mijn discount wil behouden, zeer omslachtig allemaal... Als ik nu alsnog gebruik wil maken van de actie dien ik zelf maar achter de verkoper aan te gaan en hierom te vragen, was netjes van Amazon geweest als zij dit voor mij geregeld zouden hebben naar mijn mening.
Aangezien mijn andere ervaringen met Amazon wel redelijk tot goed waren 2 sterren, puur op deze bestelling gezien hadden het er minder moeten zijn.