FOKA Superstore

Per email enkele vragen gesteld over o.a. of de TV Samsung QE49Q7FAMLXXN een Nederlands model is (wat inderdaad zo is) die snel en deskundig werden beantwoord.
En het feit dat deze TV een paar honderd Euro goedkoper is dan bij alle andere webshops die het Ned. Model verkopen.
Foka / Kamera Express is al tientallen jaren een betrouwbare winkel / webshop waar ik al eerder Fotocameras en Lenzen had gekocht.
Bovendien verkopen ze ook via Bol.com.
De koop op internet verliep zeer soepel en de TV stond binnen 24 uur in de woonkamer.
Chapeau !!!
Ik kan Foka bij iedereen aanbevelen...

Foka / Kamera Express is al tientallen jaren een betrouwbare winkel / webshop waar ik al eerder fotocameras en lenzen had gekocht.
Verzending via Post.nl en de TV stond binnen 24 uur in de woonkamer, de toch wel zware TV werd bovengebracht door Post.nl.
Geweldig!!

Scorekaart voor FOKA Superstore