Gereedschapcentrum.nl

Het bestellen gaat prima. De bezorging is ook prima in orde. De KGS216M werd op tijd geleverd. Maar als je ze nodig hebt voor garantie omdat de zaag van METABO een lager mist en scheef zaagt, dan gaat alles in super slomotion.
Het duurt al een week voordat ze het product ophalen en dan moet je filmpjes maken en fotos sturen anders gebeurt er al helemaal niets.
Nu is het al een week geleden en ik hoor helemaal niets. Na een email krijg ik te horen dat het wel 5 (VIJF) weken kan duren.
Dus ze sturen een slecht product (kan gebeuren) maar vervolgens hebben ze maanden nodig om je te helpen.
Bij een normaal bedrijf heb je zo je geld terug. Maar bij dit bedrijf ben je de klos.
Ik gan maar eens bij de consumentenbond mijn licht opsteken.
Het best koop je gewoon in een betrouwbare winkel. Hier koop ik never nooit meer wat

verzending was op tijd. doos was niet verpakt maar zaag zit in piepschuim dus dat is verder niet erg.

Het is dat ik 1 ster moet geven maar die service bestaat dus niet echt. Je moet filmpjes maken voordat ze uberhaupt reageren op je klacht.
Dat die zaag slecht is kunnen ze niet helpen. Maar zoals ze het afhandelen dat is gewoon diep triest. De tweede kamer zou hier gewoon een wet voor moeten aanmaken dat dit soort bedrijven sluit.

Beste, we hebben onze uiterste best gedaan u zo goed mogelijk te helpen. Om het defect te kunnen beoordelen hebben we daarvoor aan u beeldmateriaal gevraagd, dit is de normale gang van zaken. Achteraf bleek de machine niets te mankeren; deze voldeed echter niet aan uw verwachting. Na overleg met Metabo zijn we u financieel tegemoet gekomen.

Scorekaart voor Gereedschapcentrum.nl