AlgemeenIk vind dat je een winkel altijd een kans moet geven om iets op te lossen en PlatteTV heb ik meerdere kansen gegeven, maar mijn geduld is op.
Op 26 november reeds besteld en betaald en nog altijd niets ontvangen. Telefonisch is men niet bereikbaar en word je automatisch doorgeschakeld naar een bandje waar je vervolgens minuten lang naar een overgangstoon mag luisteren.
Via het formulier zou je binnen 10 minuten antwoord krijgen, maar dat geldt alleen als je iets wilt kopen. Aftersales kennen ze niet en daar zijn ze ook niet in geinteresseerd. Zelfde ervaring met de chat functie. Ondertussen staat het product vanaf het moment van aankoop tot nu nog altijd als voorradig op de website (bij alle filialen) met levering de volgende werkdag. Dit is op zijn minst misleiding.
Ik koop heel veel online, maar dit heb ik gelukkig nog niet eerder meegemaakt. Als je tussen de lyrische reviews door leest van 'klanten' die PlatteTV allemaal bedanken omdat ze geleverd hebben gekregen waar ze recht op hebben (zou niet bijzonder moeten zijn), dan lees je dat ik zeker niet de enige ben met deze negatieve ervaring.
Er is nog niets geleverd. Er worden alleen valse beloftes gedaan.
KlantenserviceIs nauwelijks bereikbaar.
Indien bereikbaar dan geven ze je overal gelijk in en doen ze valse beloftes.
Beste Dave,
Vervelend om te vernemen dat u nog steeds niet beschikt over uw mooie aankoop, kan me enorm goed voorstellen dat u graag gebruik wilt maken van uw mooie aankoop!
Graag zou ik voor u uitzoeken waarom het bij uw bestelling zo lang duurt, kunt u mij uw ordernummer even toesturen via Orderdesk@plattetv.nl?
Ik zie uw reactie graag tegemoet en help u graag verder!
Tim
PlatteTV.nl