AlgemeenDuidelijke en lekker snel reagerende website, waarbij naast een erg scherpe prijs, ook aanvullende informatie te vinden was over de door mij gekochte LG OLED televisie. Ook een duidelijke verwijzing naar een prima bereikbare klantenservice, waarover hierna meer.
VerzendingVerzending via Dynalogic verliep uitstekend en was goed te tracen. Alleen jammer dat er geen invloed is, ook niet langer tevoren op het tijdvak van bezorging. Je krijgt dit tijdvak op de dag van bezorging wel gemaild, maar hebt geen enkele invloed of dit heel vroeg of zelfs 's avonds gaat worden. Zou waar ik al langer tevoren besteld heb hier wel enige invloed op willen.
KlantenserviceOmdat ik nog een aanvullende technische vraag had nam ik telefonisch contact op. Telefoon werd direct beantwoord door een telefoniste welke mij vertelde dat het erg druk was en ik teruggebeld zou worden. Dit gebeurde ook relatief snel en keurig netjes, waarbij mijn vraag volledig beantwoord werd. Ook waren er prima afspraken te maken over betaling, levering etc. zelfs als die iets afweek van de standaard door een storing bij iDeal.