AlgemeenHet gaat hier in mijn ervaring om de winkel in Doetinchem. Ik ben hier nu 3 keer geweest op basis van de voorraad indicator op de site (stond daar op voorraad) en tot 3 keer toe was het product niet op voorraad of gewoon niet meer leverbaar.
Iedere keer kreeg ik een vaag verhaal te horen over dat de voorraad indicator van het centrale magazijn is. Dit lijkt mij sterk want ze geven per winkel aan wat de voorraad is! Zelfs rondbellen naar andere winkels, wat hij dan nog wel wilde doen, leverde op dat het nergens op voorraad was terwijl het volgens de site overal op voorraad was!
Na de 3e keer (vorige week maandag), ben ik toen hij hetzelfde verhaal wilde ophangen omgedraaid en weggelopen om hier nooit meer terug te komen.
Iedere keer hetzelfde onzin verhaal over niet op voorraad zijn terwijl het op de site als wel op voorraad staat.
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het delen van uw ervaringen.
Spijtig om te vernemen dat u deze ervaring heeft met onze winkel te Doetinchem, onze welgemeende excuses hiervoor!
Wij gaan graag aan de slag met uw kritiek! Wilt u mij wellicht laten weten voor welke artikelen u naar de winkel bent gekomen? U kunt mij bereiken via orderdesk@plattetv.nl!
Tim
PlatteTV