AlgemeenHet bestellen en betalen gaat prima.
Je kunt ook een bezorgdag kiezen. Het is dan super slecht dat ze dan op de gekozen dag waarop je expres thuis blijft niet komen bezorgen !
En dat laten ze dan doodleuk 1 uur van te voren weten.
er is geen tracking. het tijdvak is enorm groot. maar waarom het nog slechter dan waardeloos is : je kiest een dag ik de toekomst. Je neemt vrij en blijft thuis. Het is echt schandalig dat ze dan niet komen en dan rusting 2 dagen doorschuiven.
20-11-17 aangepast.
Ik zie nergens een bestelnummer.
Maar als ik op de bestelling klik dan zie ik :
17 november 2017 Pakket heeft ons magazijn verlaten
18 november 2017 Pakket is ontvangen op depot, wordt vandaag bezorgd
18 november 2017 Mogelijk wordt uw bestelling vandaag niet bezorgd. Deze wordt in dat geval binnen 2 werkdagen opnieuw aangeboden. Onze excuses
19 november 2017 Mogelijk wordt uw bestelling vandaag niet bezorgd. Deze wordt in dat geval binnen 2 werkdagen opnieuw aangeboden.
Er staat nog steeds dat het op 18-11 wordt aangeboden en het is vandaag 20-11.
klant nr : 56408122
Beste mcselec,
Erg vervelend dat je bestelling niet volgens afspraak is afgeleverd.
Je geeft aan dat je geen tijdvenster hebt kunnen kiezen en dat de bestelling ook niet te volgen was, dat is vreemd, we kijken graag even met je mee om uit te zoeken waar het mis is gegaan, zou je daarvoor je klantnummer willen sturen naar socialmedia@wehkamp.nl?
webcareteam wehkamp