AlgemeenLaagste prijzen met een goede klantenservice, ben met zowel klachten als vragen altijd super tewoord gestaan door SiComputers. Ze denken met je mee terwijl ze zelf al op zoek zijn naar een oplossing. Door het brede assoirtement en lage prijzen heb ik bijna mijn gehele pc bij hun besteld, en op sommige wat langere levertijden na; die in mijn mening gecomposeerd worden door de scherpe prijzen heb ik dan ook geen enkel slecht woord over ze te zeggen.
VerzendingNog nooit een beschadigd product binnen gekregen en de keren dat ik iets bestelde wat breekbaar kan zijn; stevig verpakt. Verzendtijden zijn afhankelijk van de producten wat afwisselend, maar zoals ik al zij vind ik de service en de prijzen hiervoor composeren.
KlantenserviceSuper ervaringen met hun klantenservice. Had een ledstrip die piepte, heb eerst met de fabrikant van de strip contact op genomen, die wezen me naar de verkoper om een RMA aan te vragen. Heb binnen 24 uur van het aanvragen van mijn RMA nog een retour stikker gekregen en de rest is door hun afgehandeld.