Tones.be

ik quote mezelf even uit het "Coffee Lake levertijden" topic:
Nou, voor mij is het de slechtste webshop ervaring in vele jaren: 1. geen emailtje dat je je aangemeld hebt (anno 2017!?) 2. geen emailtje dat je je bestelling gedaan hebt (en ben hier niet de enige in heb ik gelezen in dit topic. In alle 15? jaren dat ik online bestel heb ik dat nog nooit meegemaakt). 3 zelf maar gemaild, geen excuses of uitleg alleen de mededeling dat ie niet meer op voorraad was (maar wel toen ik in "winkelmandje klikte"). 4. blijkbaar niet de policy dat als iets op voorraad is en jij klikt op "in winkelmandje" dat dat dan ook bindend is (en je bijvoorbeeld 30 minuten hebt om te betalen, eer dat ze het weer vrij geven) 5. bij geld terugvragen weer geen emailtje. Na herhaald emailen uiteindelijk wel antwoord met wederom geen excuses maar wel smoesjes en beloftes die ze: 6. dus niet waarmaken want ik moest weer en weer emailen omdat het geld niet op mijn rekening staat na al meer dan 2 weken.

Je kunt over elke punt discussiëren, maar er zijn echt zooooveel shops waar ik veel betere ervaring mee heb. Ik loop niet snel te zeuren, bij 1 of 2 misschien zelfs 3 of 4 punten zul je mij niet horen, maar voor mij mag Tones.de de ..... krijgen.

En ik weet niet of punt 4 overal zo is, maar stel dat dat niet zo is dan kan de shop altijd zeggen, ja deze laatste(n) zijn net verkocht tussen de tijd dat je het in je winkelmandje stopte en je betaalde en kan men dus altijd heel makkelijk liegen dat ze het op voorraad hebben (en ik moet maar weer zien dat ik mijn geld terug krijg)

Zoals ik al eerder schreef: geen emails bij aanmelden, ook niet bij bestelling. Geen excuses, geen uitleg. Later ook weer: geen antwoord in eerste instantie, maar later wel maar dat waren tot op de dag van vandaag (2 weken) smoesjes en loze beloftes mbt geld terug betalen.

Scorekaart voor Tones.be