Dragon Computers

Deskundig en goed geholpen. Uitstekend bedrijf, aanrader voor het hele spectrum van goedkoop tot mega game pc en miners.

Ik wilde een goede game pc kopen waar ik iig de komende paar jaar iets aan zou hebben. Eind September ben ik bij deze zaak naar binnen gelopen om te bepalen of ik hier een pc zou willen bestellen. Zomaar een webshop €2500+ te betalen vind ik moeilijk. Ik rij dan liever iets vaker om zeker te zijn dat ik bij deze zaak wil bestellen.

Bij binnenkomst werden er een stuk of 30 dozen klaargezet om verstuurd te worden.. Die waren eventjes die dag in elkaar gezet... Praatje gemaakt met de eigenaar en mijn wensen duidelijk gemaakt. Eerste indruk van deze shop was uitstekend. Er waren een behoorlijk aantal medewerkers bezig om kasten in elkaar te zetten, mijn impressie was dat ze allemaal precies wisten waar ze mee bezig waren. Er was veel voorraad, En veelal goede merken en high end componenten.

Besloten om hier mijn pc te bestellen zodra de 8700K beschikbaar zou zijn. Een dag of twee na de release van de 8700K opnieuw naar Dragon computers gereden om mijn PC te bestellen. Laten ze toen al de 8700K op voorraad hebben!, net zo als de 1080ti, de 2 M2 drives en andere componenten. PC in overleg geconfigureerd. Het wachten was nog even op het geheugen. Bij de bestelling werd aangegeven dat het leveren waarschijnlijk wel een dag of 4-5 zou duren.
Dat werden er uiteindelijk maar 2! Een kwartier voor sluitingstijd telefoontje gekregen dat de pc klaar was. Deze direct opgehaald, zaak werd nog even een kwartiertje open gehouden voor rmij.

De PC was uitstekend verpakt, alle originele dozen werden meegeleverd. Windows 10 Pro was voor geinstalleerd, zelf even online een code gekocht om te activeren.

Ik zou deze shop aan iedereen aanraden, of het nu om een kleine pc voor wat huis-tuin-en keuken surfen gaat, of een mega custom systeem.

Zelf opgehaald. De levering was uitstekend. PC was super netjes verpakt, alle documentatie, niet gebruikte onderdelen en dozen zaten erbij.

Klantenservice is goed en persoonlijk. PC werd geleverd met ander geheugen dan besteld/betaald. Na een mail hierover is er direct anwoord gekomen met 2 opties, prijsverschil terugbetalen of wachten op het bestelde geheugen. Voor het laatste gekozen. Dat duurde 4 weken. Vervangen van geheugen en klein probleempje met de cpu fan werden direct, snel en goed opgelost.

Scorekaart voor Dragon Computers