AlgemeenBij Bol.com bestelde ik eerder altijd graag. Alles werd vrijwel altijd netjes op tijd geleverd en de communicatie was ook altijd goed.
Maar van de laatste vier bestellingen van de afgelopen 2/3 maanden zijn er er maar liefst 3 niet of slecht geleverd.
Vier bestellingen in de afgelopen maanden geplaatst, daarvan zijn er 3 slecht geleverd.
KlantenserviceBij Bol.com bestelde ik eerder altijd graag. Alles werd vrijwel altijd netjes op tijd geleverd en de communicatie was ook altijd goed.
1. Dit was via een externe verkoper op Bol.com: Ik zag een mooie monitor voor een scherpe prijs, scheper dan waar dan ook op dat moment. Omdat ik deze monitor al een tijdje in de gaten hield via de pricewatch kreeg ik een melding dat hij voor 519 euro was afgeprijsd naar 375 euro. Nadat ik de bestelling had afgerond zou het nog wel twee weken duren voor dat de monitor er was. Gewacht, maar de externe verkoper hield zich niet aan de leverdatum. Uiteindelijk bleek de monitor nooit geleverd te worden want hij zou naar een verkeerd adres zijn verstuurd. Ook was er geen voorraad meer. Toch zag ik later weer voorraad via de externe verkoper: Bol reageerde goed, maar kon niets voor mij betekenen behalve een cadeaubon. Resultaat: geen monitor.
2. Ik betaalde extra omdat ik een product snel nodig had. Resultaat: pakketje kwijt geraakt, 6 dagen later(!) kwam het pakketje alsnog aan.
3. ik bestel een spel voor de PS4. Verkoper is Bol.com. Dit op 1 oktober dit jaar. Hij zou gisteren worden geleverd. Maar helaas, het pakketje is door Bol.com weer kwijtgeraakt en de voorraad was beperkt. Dus naar alle waarschijnlijkheid wordt het pakketje niet of veel later geleverd.
Al met al ben ik er nu wel een beetje klaar mee. Mijn vertrouwen in Bol heb ik nu echt even opgegeven....
Beste martijnmartijn,
Vervelend om horen dat je laatste bestellingen niet goed verlopen zijn. Graag kijk ik met je mee. Helaas kan ik je gegevens zo niet vinden. Zou je, indien gewenst, een bericht willen sturen naar klantenservice@bol.com en refereren naar deze review? Dan wordt er contact met je opgenomen.
Mina van bol.com