PhoneMarket.nl

Alhoewel prijzen aanvankelijk aantrekkelijk lijken raad ik het af bij Phonemarket ook maar iets te kopen. De service is ronduit triest, en bij Phonemarket weten ze duidelijk niet hoe dit hoort. Zoals eerdere reviews op tweakers is de klantenservice waardeloos, en je kan dus beter wat euro's meer uitgeven en dan heb je al gegarandeerd betere service dan hier.

Opmerking: Tweakers vermeldt nog dat Phonemarket het Thuiswinkel waarborg heeft, maar deze is ondertussen al ingetrokken, dit geeft dus wel een beetje het niveau van dit bedrijf aan!

Phonemarket wil graag geen enkele verantwoordelijkheid nemen, dus ze verwijzen je graag naar de reparatiecentrum of naar de fabrikant en ze willen graag dat je dat allemaal ook zelf doet ook. Mobiel was opgestuurd ter reparatie en na enkele maanden nog niet terug. Als je hier niet zelf achteraan gaat negeren ze je ook en ben je in feite je spullen kwijt. En als je verwijst naar je rechten als consument wuiven ze die van zich af en sta je in feite machteloos omdat je probeert te discussiëren met een bedrijf dat niet wil luisteren. Als je een defect product hebt bij Phonemarket kan je net zo goed deze weggooien en een nieuw toestel ergens anders halen, want dat is waar het hier op neerkomt.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling, we begrijpen uit uw recensie dat u absoluut niet blij bent met de manier hoe uw klacht is aangepakt. We zouden dit graag recht willen zetten en samen met u willen kijken naar een oplossing voor het probleem. Aangezien uw klacht momenteel niet bekend voorkomt in ons administratie. Vragen wij u ons een mail te sturen met daarin uw klacht omschreven naar: info@phonemarket.nl,

We vernemen graag een reactie van u per mail.

Vertrouwend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Mvg,

Team Phonemarket