HardwareWebwinkel.nl

besteld, snel geleverd gekregen, dus dat is top, maar helaas per ongeluk mn bedrijf ingevuld en willen ze m niet terugnemen tenzij er 20 euro van de prijs af gaat (33,3% korting voor hun terugnemen)

ik snap dat dit volgens de wet wel klopt, gefeliciteerd daarmee, maar daar heb ik niks aan en mn klant tevredenheid ook niet, ga hier niet meer bestellen.

jammer

--------

edit:
---
Goedemiddag,

Wij hebben uw retourzending ontvangen. Vanwege de nette staat van het artikel hebben we besloten de restocking fee achterwege te laten.

Met vriendelijke groet
---

Dit vind ik persoonlijk dan weer heel erg netjes! weet niet of het komt door mn uitbarsting op tweakers, of gewoon omdat ik het netjes verpakt heb zoals het hoort, maargoed. nice opgelost.

kort contact, kon niks geregeld worden anders dan een fixe korting voor het terugnemen van het product.

Goedemiddag,
Bedankt voor uw reactie. het is inderdaad correct dat we een restocking fee van 20% in rekening brengen gezien het feit dat uw bestelde artikel geen voorraadartikel betreft, en de zicht/afkoelperiode alleen van toepassing is op consumentenaankopen. Graag wil ik even reageren op het door u genoemde bedrag en percentage, deze kloppen beiden niet. De restocking fee is 20%, niet 33,3%. Wij betalen u € 43.28 terug voor een product waarvoor u € 54.10 heeft betaald, dit is dus geen € 20 maar € 10.82.

Mariëlle van Rooij - hardware Webwinkel.nl

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl