PhoneMarket.nl

Overzichtelijke website de bestelling was makkelijk geplaatst.
De klantenservice bleek erg slecht. Ik had deze winkel uitgezocht omdat de prijs goed was en de winkel vlakbij mijn werk is en ik makkelijk langs kan gaan bij een eventueel defect.

De telefoon werd goed ingepakt verstuurd.

Toen ik met vanwege een defect ook naar de winkel moest werd ik daar te woord gestaan door een medewerker die erg vermoeid keek en aangaf dat ik de telefoon net zo goed zelf kan opsturen, als phonemarket het opstuurt duurt het een week langer. Ja dan moet ik wel zelf de verzenkosten betalen en als ik het dan erg graag wilde dan wilde ze hem wel voor me opsturen.

Kort gezegd ze wilde totaal niet helpen en ik was mijn vertrouwen kwijt en heb ze de telefoon niet toe vertrouwd en heb hem zelf opgestuurd wat verder prima is afgehandeld.

Een vreemde manier van zaken doen als je midden in het centrum van Rotterdam zit en veel mensen langs kunnen komen.

Reactie op de feedback van phonemarket
De telefoon had geen zichtbare schade en is ook door LG netjes gerepareerd en weer terug gestuurd. Geen knop die defect was het mobo is vervangen.
De medewerker wilde de telefoon wel aannemen maar maakte geen gemotiveerde indruk, hij raadde mij aan om zelf op te sturen en zelf de verzendkosten te betalen. Als ik het echt graag wilde dan zou hij het toestel wel aannemen en opsturen. Maar toen was ik het vertrouwen al kwijt.
Van een zaak midden in het centrum had ik meer service gerichtheid verwacht.

Geachte klant,

Aller eerst bedankt voor uw recensie. Wij vinden het jammer dat u ons niet juist heeft begrepen wat betreft reparatie van uw toestel.

Toen u bij ons in de winkel kwam om uw toestel ter reparatie aan te bieden heeft onze medewerker ter plekke geconstateerd dat uw toestel ook een zichtbare beschadiging had die door u zelf was veroorzaakt.

U heeft het zelf ook aangegeven dat u het probleem zelf wilde oplossen en daarvoor heeft u een scherpe voorwerp gebruikt om de knop los te kunnen krijgen die ingedrukt bleef. Na dat onze medewerker u hierover bekend maakte dat zichtbare beschadiging die u zelf over had gebracht consequenties kan hebben wat betreft garantie van uw toestel zoals (prijsopgave). toen wilde u zelf uw toestel via Samsung gratis afhaalservice aanmelden

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons mailen naar: info@phonemarket.nl

ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Scorekaart voor PhoneMarket.nl

Qshops