CAPS

Nadat ik het eerste deel van mijn custom pc had besteld bij MeGekko (top winkel) moest ik 3 onderdelen bij SiComputers bestellen (d.m.v. wishlist prijsberekenaar, top ding). Het ging hier om 2 onderdelen en de Inno3D GeForce GTX 1060 6GB X3 V2. Alles was besteld en het bleek goed te zijn, overigens stond er voor de GTX een levertijd (toen die tijd tenminste nog) van 4-10 dagen. Na een week wachten begon ik toch nieuwsgierig te worden, dit vooral ook omdat de dag na mijn bestelling op MeGekko de meeste onderdelen al binnen waren, dus heb ik een mail gestuurd. Hierin kreeg ik te horen dat ik mijn GTX1060 rond begin/medio die aankomende week binnen zou krijgen. In die week is er niks binnen gekomen en dus daarom heb ik daarna nog een mail gestuurd. Hierop kreeg ik het antwoord dat de levertijd van het product niet op te geven viel. Ook wisten SiComputers niet zeker of bij de volgende lading Inno3D's mijn GTX er wel tussen zat. Dit bericht kreeg ik dus na 2 weken wachten. Na mijn mening is dit erg slechte customerservice en daarom geef ik SiComputers een dikke waardeloos. Ja, ik wist waar ik aan begon met 4-10 werkdagen levertijd maar dat dit zoveel moeite zou kosten wist ik niet.

Overigens is deze Inno3D GeForce GTX 1060 6GB X3 V2 ineens van de tweakers pricewatch gehaald (de prijs van SiComputers dan), wat ik ook merkwaardig vind.

Geen verzending gehad dus er is weinig over te oordelen.

Er wordt geen proactief beleid uitgevoerd richten de klanten wanneer er een vertraging is of wanneer het überhaupt niet duidelijk is hoe laat een bestelling aankomt. Ik moest nl. zelf 2x mailen waarop ik het antwoord luidde: "Ik heb het even nagevraagd..."

Scorekaart voor CAPS

Qshops