AlgemeenLG OLED55B6V gekocht bij TVreus deze is netjes de volgende dag bezorgd. Helaas gaat de TV na ongeveer 7 weken kapot en wordt er een RMA procedure gestart. Dit proces duurde net geen 4 weken van aanmelding tot omruiling.
Helaas ging deze TV ook kapot na 16 dagen (blauw scherm met strepen) ook hiervoor is weer een RMA gestart. Dit is ondertussen alweer 3 weken geleden en is tot op heden niet opgelost en ze hebben ook niet de intentie het snel op te lossen.
Kortom mijn advies: Koop hier zeker geen TV als je jezelf een hoop ellende wilt besparen.
Dankzij een interne communicatie fout volgens TVreus is de afspraak voor het bezorgen maar liefst 3 keer niet nagekomen en heeft de eerste omruiling mij 3 avonden wachtend thuis gekost. De tweede omruiling moet ik nog maar afwachten...
KlantenserviceVriendelijk aan de telefoon maar de gemaakte afspraken komen ze niet na.
Beste heer,
Vervelend om te horen dat u slechte ervaring met een door ons geleverde tv heeft gehad, dat is uiteraard niet de bedoeling.
Echter denken wij dat er sprake is van een misverstand. Bij de 2de tv die geleverd was en die na 16 dagen niet functioneerde had u ons gebeld om dit mee te delen. We hebben u toen aangegeven dat we de tv wilden omruilen, maar u meldde dat u inmiddels al contact met LG hebt gehad en dat u wilde wachten op de oplossing van LG. Dat gehele proces hebben wij verder dus niet meegemaakt en hadden daarom ook geen zicht hierop. Maar nadat wij vernamen dat dit nog steeds niet is opgelost door LG hebben wij gemeend u niet langer te moeten laten wachten op garantie en hebben wij zoals u bekend is gisteren uw tv meteen omgeruild voor een nieuwe.
Wij hopen natuurlijk dat u met uw nieuwe tv geen problemen zult hebben en wensen u heel veel kijkplezier.