CAPS

Voor sommige onderdelen de beste prijs, al haal je de 4 euro verzendkosten er van af. De site ziet er vergeleken met andere (Azerty, Alternate, 4Launch,) een beetje ouderwets uit maar de zoekfunctie werkt. Je moet alleen maar hopen dat je bestelling op voorraad is want de site wordt bijna nooit geüpdated. Bestellingen worden jammer genoeg verzonden met DPD en in mijn geval kon ik bij de verzendtijd van 2-3 werkdagen nog een week bijtellen. Het enige pluspuntje van SIcomputers is de klantenservice. Alleen per mail maar wel meestal binnen 1 dag antwoord.

Ik heb hier begin vorige week 2 onderdelen besteld. Was alleen op voorraad bij leverancier, dus 2-3 werkdagen levertijd. Nu (anderhalve week later) nog steeds niks ontvangen en nu pas overgedragen aan DPD (zegt al genoeg). Waardeloos dus. Ik hoop maar dat mijn onderdelen DPD overleven...

Alleen per mail bereikbaar. Voor mij geen probleem maar je vindt meer informatie over je bestelling als je het vraagt dan op de site zelf. Meestal binnen 1 dag antwoord.

Scorekaart voor CAPS

Qshops