AlgemeenIk heb een DSLR camera gekocht bij FOKA via bol.com, alvorens ik eerst naar de fysieke winkel ben gegaan van FOKA te Rotterdam. En daar mijn situatie heb uitgelegd (dat ik via bol.com mijn airmiles kon inwisselen zon €115 euro en of ik nog mee kon gaan met de 5 jaar garantie actie) en netjes heb overlegd met de medewerker op zoek naar een oplossing. En die is er gekomen. En alle afspraken zijn nagekomen. Uitermate vriendelijk personeel. Ook telefonish nog nagebeld en ook dat was vriendelijk en volgens afspraak! Gewoon een betrouwbaar bedrijf!
VerzendingIk had een DSLR KIT besteld, helaas koopt foka alleen maar kit toestellen en haalt deze uit elkaar en verkoopt foka bodys als lenzen los, en als er een set is wordt dit samengesteld terug in een doos gedaan. Ik heb daardoor helaas een verkeerde doos gekregen van dezelfde body met een andere lens en ook was de doos niet goed dichtgedaan en half beschadigd aangekomen. Helaas niet een ongeopende doos en dit kan overkomen als een niet nieuw product! Verder lag de goede lens wel los in de doos, welliswaar goed verpakt maar vooralsnog geen fijn gevoel! in zon grote doos.
KlantenserviceOok zoals eerder vernoemd de klantenservice gebeld en gewoon goed geholpen, afspraken zijn nagekomen en ze zijn me niet vergeten, top!