BuyMi.nl

Bedankt voor uw reactie.
Vervelend dat u het nodig heeft gevonden om een negatieve review te plaatsen, ondanks dat we u geholpen hebben èn uw probleem opgelost hebben.
Het is namelijk nooit zo dat u dagen na ontvangst van uw televisie een nieuwe kan eisen, alleen omdat u vindt dat er iets mis mee is. In alle gevallen zal er ten alle tijde een monteur of medewerker komen aan huis om te kijken of het probleem te wijten valt aan transportschade (omdat wij alles verzekerd verzenden) of te wijten valt aan een fabrieksfout (dan krijgt u een nieuwe tv) of onkundig gebruik/monteren van het toestel. Als u ons dit niet toelaat, is het voor ons onmogelijk om een toestel op voorhand al om te ruilen. Uiteindelijk heeft u na lange tijd eieren voor uw geld gekozen en ons benaders of we het toch niet alstublief op konden lossen voor u. Uiteraard doen we dat, zelfs nadat de eerste dreigementen, hebben we alsnog een monteur naar u gestuurd die het probleem voor u kosteloos heeft opgelost. Uiteraard hopen we wel dat u alsnog lang van uw tv mag genieten, ondanks deze review. ^BuyMi team

Scorekaart voor BuyMi.nl

Qshops