AlgemeenOngeveer een week geleden een HP 3001pr (port replicator) mee besteld bij een order van enkele duizenden euro's bij CentralPoint. Offerte aanvragen en bestellen gaat heel gemakkelijk. Uiteindelijk werd vandaag de port replicator dan ook bezorgd. Helaas verliep de retourenring van het product niet naar wens.
KlantenserviceHelaas voldoet het product niet aan onze verwachting: niet alle beeldschermen worden goed ondersteund. CentralPoint dus gebeld om het product te retourneren.
Reactie van CentralPoint is vervolgens: de verpakking is open geweest en daarom restitueren we 75% van de nieuwwaarde en brengen we ook nog 15 euro administratiekosten in rekening.
Ik vind dit (zeker als ik het vergelijk met onze andere leveranciers) zo'n slechte service dat we waarschijnlijk nooit weer gaan bestellen bij dit bedrijf.
Voor de duidelijkheid: we hebben een bestelling geplaatst van enkele duizenden euro's. Als er dan 1 product van 115 euro terug gestuurd wordt, mag je toch op z'n minst verwachten dat het product gewoon teruggenomen wordt. Dat is gewoon service, op deze manier bedien je naar mijn mening geen klanten.
Inmiddels hebben we nog niet besloten of we akkoord gaan met de regeling die CentralPoint met ons wil treffen of dat we op zoek gaan naar een andere oplossing.