bol

Ik heb voor mijn dochters een Nintendo Switch besteld. Bewust online gedaan om te kijken of de dames er wel mee overweg kunnen.

Ik heb op vrijdag de bestelling gedaan met +Select. Voor een extra bijbetaling zou het pakket voor 17:00 dezelfde dag opgehaald kunnen worden bij een Bol.com punt. Ik stond rond 10 over 5 bij dit punt maar het pakket was nog niet binnen. Heel vervelend en helemaal als je er ook nog extra voor betaald! Ik kon dus later op de avond alsnog weer terug om het pakket op te halen.

Het product moest helaas retour want mijn dochters vinden het gewoon niet leuk genoeg. Alles netjes ingepakt en het retourslabel van bol.com op de bol.com doos geplakt en afgegeven bij de Albert Heijn Kronenburg (een officieel bol.com punt). Op woensdag het retour pakket afgegeven en vrijdag had ik nog steeds geen mail binnen. Ik heb de track n trace er maar bij gepakt en tot mijn verbazing staat er als antwoordnummer een heel ander nummer als dat er is opgegeven. Blijkt na controle dat de mevrouw van het bol.com punt de laatste letter van de postcode verkeerd heeft ingevoerd. Tegenwoordig zie je op het verzendbewijs alleen nog maar de postcode en niet het antwoord nummer anders was dit meteen opgevallen. Ik heb Post NL gebeld die geven aan dat ik bol.com moet bellen en Bol.com zegt dat dit bij post nl geregeld moet worden. Het vreemde aan deze situatie is ook dat het pakket nog steeds niet geleverd is terwijl deze 3 dagen geleden al is afgegeven. De medewerker van Post NL (die nauwelijks Nederlands praatte, ook zoiets) vertelde dat dit pakket gewoon wordt geleverd bij Bol.com. Ik heb 3x mijn verhaal verteld dat ik zelf iets anders zie staan bij de track n trace maar schijnbaar begreep hij dat niet. Hij bleef maar vertellen dat het bij bol.com wordt geleverd.

Op zaterdag Margaretha gesproken van Bol.com zij heeft mij netjes geholpen. Mij een mail verstuurd met de opdracht om daar op te reageren en foto bij te voegen van de Track n Tracé. Ik heb haar aangegeven dat het pakket ook nog niet geleverd is, ze gaf aan dat Bol.com wat directere lijnen heeft met Post NL en dat bij reactie op de mail met de Track n Trace code ze er mee aan de slag gaan. Dit gedaan maar voor de rest geen antwoord meer gekregen op de mail. Vervolgens kijk ik vandaag (één dag later) op Track &Trace en zie ik dat het pakket is afgeleverd om 21:30 op zaterdag avond. Terwijl gister de afgifte datum bij Post NL nog op maandag stond. Dus ik bel zojuist Bol.com op om te vragen of ze iets weten over de retourzending, of ze willen kijken dat misschien mijn pakket wel goed retour is gekomen. Ene Serrena zet mij in de wacht, vervolgens verteld ze mij dat ze de afdeling hier over heeft gesproken en dat ze dit maandag gaan oppakken. Ik geef aan dat dit niet mijn vraag is en dat ik daar niks mee kan. Ze zegt dat zij dit zelf niet verder kan oppakken waarop ik vraag of ze mij wil doorverbinden met de desbetreffende afdeling die ze net heeft gesproken. Waarop ik het antwoord krijg "die zijn er pas maandag" !!!!!!!! Serieus terwijl je net nog zit te vertellen dat je ze hebt gesproken. Echt waardeloos dit soort mensen aan de telefoon. Het enige waar ik naar op zoek ben is iemand die aangeeft dat hoe het dan ook wordt opgelost en dat ik mij geen zorgen hoef te maken. Het gaat om een bedrag van € 414,47 niet om een paar tientjes, ook al zou dat sowieso niet mogen uitmaken.

Beste RBN026,

Dit klinkt niet ok, graag kijk ik even met je mee. Helaas kan ik je gegevens zo niet vinden. Zou je, indien gewenst, een bericht willen sturen naar klantenservice@bol.com en refereren naar deze review? Dan wordt er contact met je opgenomen.

Groeten,
Milly van bol.com