Dustin Nederland | Zakelijk

Echt alles ging mis.Te laat geleverd, gebruikte laptop voor nieuw geleverd. Data van vorige eigenaar niet verwijderd. Onjuiste informatie over geheugenuitbreiding.

Op de website staat dat als je voor 18 uur besteld, je de volgende dag geleverd krijgt. Dit blijkt niet juist. Ik bestelde om 16:58 en kreeg de volgende dag om 17 uur een mail dat mijn bestelling verzonden was.

Ten eerste is de levertijd van de website niet correct. Ik bestelde om 16:58 uur en op de website stond dat de levertijd bij bestelling voor 18:00 één werkdag was. De laptop werd twee dagen later geleverd.
Ten tweede was de laptop niet nieuw. Wat echt misleidend is, was dat dit nergens vermeld stond. Ik had een nieuwe besteld. Ik kwam er achter omdat er een tweede partitie aangemaakt was, waar nog persoonlijke data van de eerste eigenaar op stond.
Vervolgens moet ik zelf een nieuwe laptop bestellen, omdat het betreffende type niet meer leverbaar was. Omdat ik niet kan wachten op het retourneren en terug storten, moet ik de tweede laptop ook zelf betalen en krijg ik pas geld terug op het moment dat de eerste weer bij CP is.
Ik krijg netjes een mail dat de laptop binnen is en hoe ik het geld wil terug ontvangen. Ik geef het hele verhaal aan en verzoek om het bedrag van de nieuwe laptop, conform afspraak, over te maken op de rekening waar die mee betaald was. Vervolgens wordt het verkeerde bedrag op de verkeerde rekening terug gestort! Vraag het me dan niet!
Op mijn vraag welk extra geheugen ik kon bijplaatsen, kreeg ik een incorrect antwoord 8GB ipv een nieuw bankje van 16GB)
Wat een amateurs!

Geachte heer Radenborg, Beste Clemens,

allereerst excuses voor het orderverloop. Dit verdient op z'n zachtst gezegd niet de schoonheidsprijs. In ons magazijn is een fout gemaakt door een retour gekomen product niet als open doos op te boeken, maar als nieuw. De creditering van de aankoop is, doordat de order met creditcard is betaald, gestorneerd op de card. Dit hadden we u beter moeten uitleggen. Onze klantenservice zal vandaag contact met u opnemen om te kijken of we uit coulance u nog op een andere manier tegemoet kunnen komen.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

David Hombroek
Manager Inside Sales