Beste,
het klopt dat het door u bestelde toestel (LG OLED65E6V) enkele uren foutief te koop heeft gestaan aan 2499 euro ipv 4299 euro, bijna 42% onder de richtprijs. Wij betreuren deze zetfout en hebben ons hier dan ook uitgebreid voor verontschuldigd.
Toch strookt uw reactie niet met de waarheid. U schrijft dat het toestel ‘amper’ goedkoper aangeboden werd dan de goedkoopste prijs zichtbaar op Pricewatch. Het desbetreffende toestel staat vandaag, enkele maanden na uw reactie, nog steeds voor 3399 euro te koop bij de goedkoopste aanbieder.
Het was overduidelijk dat het om een fout ging, waar u dacht munt te kunnen uitslaan. Enkele andere klanten hebben ons, alvorens heimelijk een bestelling te plaatsen, gecontacteerd om ons attent te maken op de toch wel vreemde, lage prijs. Met deze klanten zijn we tot een voor hen zeer interessant akkoord gekomen. Ik neem aan dat u inmiddels, gelet op uw strijdvaardigheid, samen met ons tot de vaststelling bent gekomen dat er in dit geval geen sprake is van een 'wettelijke aankoopovereenkomst'. Ik verwijs voor de volledigheid naar onze, door uzelf goedgekeurde, algemene voorwaarden.
Mvg,
Thomas Symons.