Whinkel

2 video kaarten besteld welke de volgende dag geleverd zouden worden volgens de website.
Volgende dag helaas niks binnen gekregen en ook geen track&trace oid.
Na aantal dagen contact opgenomen waarbij ze aangegeven hebben dat de levering uitgesteld is met 10 dagen.
Na 10 dagen nog maar eens gebeld, levering uitgesteld met 5 dagen.
Na 5 dagen nog maar eens gebeld, levering uitgesteld met minimaal 21 dagen.

Hierna kreeg ik een aanbod om 2 andere videokaarten ervoor in de plaats te krijgen. 2 minder waardige videokaarten.
Mijn videokaarten hadden een aanschaf prijs van 307 euro(aanbieding), de aangeboden videokaarten een aanschafprijs van 319 euro op de website, zij vroegen mij per videokaart 32 euro bij te betalen.

Hierna gevraagd of ik dan mijn geld terug zou kunnen krijgen.
Ik zou binnen 2 werkdagen mijn geld terug krijgen, na 2 dagen geen geld.
Toch maar eens gebeld, en er werd mij verzekerd dat ik mijn geld binnen 2 werkdagen op mijn rekening zou hebben.
Na 2 dagen wederom geen geld.
Wederom gebeld met hetzelfde verzoek en tevens gevraagd of zij mij hiervan een bevestiging per email konden sturen.

Nu helaas nog steeds geen geld mogen ontvangen.

Klantenservice medewerkers stonden mij netjes te woord, via de email en de whatsapp werd meestal binnen 48 uur gereageerd, telefoon werd binnen 5 minuten opgenomen.

Enkel werden er elke keer beloftes gemaakt die helaas niet zijn nagekomen.

Scorekaart voor Whinkel