AlgemeenRuim 10 jaar lang koop ik zowel privé als zakelijk mijn hardware bij 4launch. Van beeldscherm tot koelkast, alles kwam er vandaan. In totaal heb ik de 75k ruim overschreven met al mijn (zakelijke) accounts. Helaas komt dit alles ten einde door een simpele order.
Direct ophalen had altijd al mijn voorkeur. Helaas is 4launch daar mee gestopt en ben ik aangewezen op PostNL, een lot wat ik overigens niemand toewens.
Op 20-7-2017 heb ik een S8 besteld en twee dagen later werd een pakket bezorgd. Helaas werd al snel duidelijk dat het pakket niks woog en dus waarschijnlijk leeg was. Het pakket is dus niet aangenomen en retour afzender gegaan.
Prima, moet zo opgelost zijn toch? Nieuwe telefoon, geld terug en opgelost. Probleem tussen 4launch en PostNL kan toch nooit mijn probleem worden?
Fout, 4launch wil het eerst 'onderzoeken' en legt daarmee het risico van bezorging bij de klant. we zijn nu twee maanden verder en het onderzoek is nog bezig. In de tussentijd heb ik geen enkele toezegging op een oplossing en ben ik ruim 700 euro armer.
4launch, jammer... leer van Coolblue, die hadden de dag erna een nieuwe telefoon geleverd zonder gezeur en met een bloemetje.
Product is gestolen tijdens het bezorgproces. 4launch legt het risico hier bij de klant.
Geachte klant,
Het is vervelend te horen dat er iets mis zou zijn met uw verzending. Zover wij kunnen nagaan heeft het onderzoek inderdaad jammerlijk genoeg lang geduurd bij PostNL. Inmiddels is uw aankoopbedrag gecrediteerd en zou het op uw rekening moeten staan. Onze excuses voor het ongemak.
4Launch – Customer Support