AlgemeenIk heb een TV gekocht bij deze shop.
De site oogt niet heel profesioneel en het valt op dat bepaalde informatie moeilijk te vinden is zoals een adres of telefoonnummer. Er wordt alleen mutlisafepay als betalingsmethode ondersteund.
De verzendtijd is een verwachting en absoluut geen garantie. Ik moest 3 weken wachten terwijl er 8 dagen staat in de pricewatch. Gegevens over vooraad worden niet getoond.
De communicatie naar de klant is niet erg goed. Ik heb zelf meerdere malen gebeld om op de hoogte te komen van mijn bestelling.
Ik was op de lange wachtijd door bestaande reviews voorbereid en het prijsverschil was zodanig dat ik dit accepteerde.
Het modelnummer van de TV kwam niet overeen met wat ik heb gekocht. Ik vermoed dat het om een buitenland model gaat inplaats van het Nederlandse model. Aangezien er volgens mij geen verschil zit tussen de TV's heb ik hier geen bezwaar mee.
Kortom zou ik de shop niet aanraden tenzij je kan wachten en het prijsverschil groot is.
Uiteindelijk is de tv na 3 weken gebracht door een aardige man van het bedrijf zelf. Ik zou een half uur van te voren worden gebeld, maar dat is niet gebeurd.