Dustin Nederland | Zakelijk

Ik heb een muis gekocht voor mijn dochter. Het betrof een pricedrop van 40% op de andere laagste prijs van 18,50 inclusief destijds hier in de pricewacth. Ik kon de muis kopen voor 9 euro excl. en nog een paar euro voor de verzending. Na een dag of 3 nog geen verzendinformatie. Via de chat contact gehad en werd mij verzekerd dat de muis de volgende dag zou worden opgestuurd. Dag later kwam de aap uit de mouw, ik kreeg een bericht dat het prijsfout betrof.

Ik snap dat iedereen kan fouten maken. De imago schade voor dit meerkoppige bedrijf waar een man of 50 werkt is groter door een muisje niet te sturen dan het wel gewoon opsturen. De goedkoopste muis was elfders 19 euro incl. wat gelijk is aan 16,50 excl. BTW. Daar verdiend men ook nog aan dus de schade zou voor CentralPoint zo'n ca 6 euro zijn om de muis wel te leveren.

Ik snap dat je geen laptop kan eisen als er 100 euro prijsverschil zit door een prijsfout maar bij centralpoint stellen ze een (kind) klant teleur voor 6 euro en zijn wel bereid dit heel uitgebreid uit te leggen waarom dit een prijsfout was en wat al de andere muizen doorgaans kosten ed.

Heb ook een reactie gestuurd dat ik het flauw vond dat de levering werd geannuleerd. Kan ze klaarblijkelijk niks schelen want ook reageert men hier niet op.

Ga hier niet meer kopen, als klant krijg je niet echt het gevoel dat je hier wat voorstelt.

Kijk ook op klacht.nl / radar / kassa / kieskeurig / truspilot / klachtenkompas voor een indruk.

Scorekaart voor Dustin Nederland | Zakelijk

Thuiswinkel Zakelijk