PhoneMarket.nl

Bestelde product bleek niet op voorraad (stond wel 'groen' op site), alternatief dat ze boden was kwalitatief veel minder en dat mocht ik vervolgens niet meer ruilen (headphone: hygiene-wetgeving). Ze moeten geen slechter alternatief bieden en sowieso expliciet vermelden bij bepaalde producten dat de koop definitief is. Nu dacht ik nog dat ik kon ruilen als ik niet tevreden was. Ze hadden ook met een compromis-voorstel kunnen komen maar ze namen niet eens meer de moeite om te reageren op mijn klacht. Dus mij zijn ze kwijt.

De levering was redelijk snel maar de kwaliteit van het product ondermaats- blikkerig geluid.

Bied klanten minimaal dezelfde kwaliteit aan als alternatief voor een product dat je niet op voorraad hebt. (vooral als het wel op voorraad vermeld staat en je de betaling al binnen hebt) Vermeld bij aankoop expliciet dat de aankoop niet geruild mag worden Verschuil je vervolgens niet achter de 'kleine lettertjes' maar probeer er met de klant uit te komen.

Scorekaart voor PhoneMarket.nl

Qshops