AlgemeenIk heb bij deze winkel 2 bullet IP-camera's besteld. Ik ontvang vervolgens 2 dome camera's. Qua specificaties ontlopen ze elkaar niet zo veel, maar de dome camera is wel goedkoper. Dus ik geef aan Epine door de verkeerde camera's ontvangen te hebben, maar deze wel te willen houden met terugbetaling van het prijsverschil. Op 30 juli 2017 geeft Leo van Epine aan dit prijsverschil terug te betalen. Nu meer dan 6 weken verder nog niets ontvangen, ondanks herhaaldelijke navraag.
VerzendingHet product was op tijd, maar het verkeerde artikel is geleverd.
KlantenserviceEen foutje kan worden gemaakt, maar deze winkel komt bij herhaling haar beloftes niet na. Bovendien zit ik nu met een factuur die niet overeen stemt met de leveringsbon.
Edit 19-09: Naar van het bovenstaande is door Epine contact opgenomen en het één en ander uitgelegd. Er is een fout gemaakt maar niet met opzet. De creditnota en het verschilbedrag zijn ontvangen en daarmee is de klacht opgelost.
Beste Rogier,
Dit is uiteraard niet de bedoeling. Een retourbetaling behoort binnen 3 dagen te zijn uitgevoerd. Excuus voor deze vervelende gang van zaken. Ik zal zorg dragen dat onze klantenservice vandaag contact met je op te nemen om dit uit de wereld te helpen en op te lossen.
Epine