AlgemeenEen laserprinter uitgezocht en voor de laagste prijs bij 123inkt besteld. Niet ingegaan om een poging om mij een extra set toner cartridges te verkopen. Verder prima.
VerzendingPrima op tijd afgegeven bij de buren. Opvallend dat het pakket niet in een extra doos was verpakt, zodat precies te zien is wat ik gekocht had.
KlantenserviceOp de bestelpagina staat vermeld: "Voor het verwerken van een bestelling kan er een telefonische controle plaatsvinden."
Ik werd inderdaad gebeld, maar niet voor een controle. Er werden mij extra cartridges aangeboden met 10% korting, omdat de bijgeleverde cartridges bijna geen toner zouden bevatten. Hoeveel afdrukken ik daar dan mee kan maken kon de verkoper mij niet vertellen. Bedenktijd gevraagd en begin van de avond een mailtje gestuurd met het verzoek de bestelling door te zetten zonder extra toners. Hier kreeg ik geen reactie op. Later die avond gebeld en de bestelling stond on-hold. De behulpzame medewerker van de klantenservice heeft de bestelling toe gelukkig tijdig doorgezet.
Beste Roel,
Fijn dat we je als klant hebben mogen verwelkomen. Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Mocht je nog vragen hebben, over bijvoorbeeld de afdrukcapaciteit van de toners, dan helpen we je graag verder via: webcare@123inkt.nl.
123inkt.nl