Algemeen25 augustus heb ik een MSI GTX 1060 besteld. Na een aantal dagen geen track and trace te hebben ontvangen, had ik besloten om er zelf maar achter aan te gaan.
Als eerst probeerde ik te bellen maar zoals ik vaker lees hier, nemen ze op als het hun een keer uitkomt.
Vervolgens ben ik via facebook contact gaan zoeken, hier werd als eerst geprobeerdt mij een ander product aan te smeren, na meerdere malen duidelijk benadrukken dat ik geen interesse had in iets anders begrepen ze het eindelijk.
Toen we eindelijk op het onderwerp kwamen van de order annuleren en mijn geld ontvangen, werd er niks meer gezegd vanaf hun kant.. geen woord.
Vervolgens probeerde ik nogmaals te bellen, dit keer werd er eindelijk opgenomen. Tijdens dit gesprek werd mij verteld dat de verzendtijd van het bestelde product 4 weken zou zijn, hier had ik natuurlijk geen zin in. Vervolgens werd WEER geprobeerd mij een ander product aan te smeren, waarop ik WEER zei dat ik geen interesse had. Daarna werd mij beloofd dat ik binnen 10 werkdagen mijn geld retour zou ontvangen. Dit was natuurlijk weer een manier om het gesprek te kunnen beëindigen.
Na 10 werkdagen wachten en geen geld te hebben ontvangen, heb ik opnieuw ZELF contact op moeten nemen. Tijdens dit gesprek werd mij beloofd dat ik binnen 2 werk dagen mijn geld zou hebben.
Ook benadrukte ik tijdens dit gesprek dat ik aangifte zou gaan doen als ik mijn geld niet retour had, hier werd nonchalant over heen gepraat.... alsof ze zeer bekend zijn met dat zinnetje?
Na 2 werkdagen en WEER geen geld, besloot ik WEER ZELF contact op te nemen, tijdens gesprek werd beloofd dat ik de volgende dag mijn geld zou hebben.
Concluderend, Whinkel.nl raadt ik zeer af voor toekomstige kopers, er wordt van alles beloofd maar ze komen HE-LE-MAAL niks na.
Ik ga hier in ieder geval NOOIT meer iets kopen.
Update 1 : Zoals iedereen kan zien, heeft Whinkel.nl gereageerd op mijn review en aangegeven dat ze mij een bericht hebben gestuurd. Echter, heb ik nooit een bericht ontvangen.
Dit is niet van toepassing, product is nooit verzonden en dus nooit aangekomen.
KlantenserviceVriendelijk en behulpzaam tot het neer komt op geld retour en annuleren van een order.
Jammer om te horen dat het zo gelopen is. Ik heb je een privebericht gestuurd zodat we je een passende oplossing kunnen bieden.
Vriendelijke groet,
Whinkel